Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då passade det

coronastödet

krögare
och andra
moderata
anhopningar
tyckte plötsligt
bra om statsbidrag




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-04 23:21



Bookmark and Share


  Månfare VIP
"Det är fel att ta av skattepengar om nån annan gör det, jag har alltid bra anledningar" ungefär
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP