Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förändrad tillvaro


Grundvalarna


På gatan där vi bodde
visste vi om varandra
barnen hade sina lekkamrater
och vi kände oss trygga

Nyss sålde jag mitt hus
och nya flyttade in
jag ser att två familjer till
nu är i färd med att sälja

Gatan kommer bli annorlunda
med sina nya innevånare
tänk så snabbt tillvaron
kan förändras

Jag har inte reflekterat över det
såsom jag gör nu
men redan när maken gick bort
för åtta år sedan

skakade tillvaron i grundvalarna







Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-10-06 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP