Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När landskapet förändras och fötterna börjar halka. Tillhör "Ruiner".


Det som var gnistrande ljusblått


Ögonen i gnejsen har varit dolda
men kan nu ses
och vidröras

Det som var gnistrande ljusblått
ersätts långsamt
av jord

Smutsen under skosulorna
vittnar om att
allt är föränderligt.



27/10 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-30 19:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
får en nostalgisk känsla av denna dikt... - allt förgår även det glimmande blå!
2023-10-31

  Kungskobran VIP
Så är det, inget varar i evighet
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP