Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You\'re a lemon in my eye

Varenda ett av dina ord svider
ordentligt
på ett eller annat sätt
smått frätande
du har en sån tendens, vet du
och sanningen är att jag aldrig varit riktigt bra
på att tackla varken komplimanger
eller små hinder

jag blir så lätt osäker
och jag snubblar på varenda stubbe


Jag vet att du hör besvikelsen i min röst
så jävla lätt
och jag vet att du tar åt dig tvåfaldigt
men älskling, tro mig när jag säger att jag älskar dig
och gånga det tusenfalt




Övriga genrer av Marica
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-08-17 21:48



Bookmark and Share


  Pingu
Marica, denna dikten är riktigt riktigt bra.
Jag älskar sättet du har strukturerat dikten utan att den blitt för stel. Love it I say! <3
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marica
Marica