Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försökte, men jag vann

 

 

du dansade i skenet

av min avundsjuka

medan jag förlorade vettet.

 

vacker och graciös

likt en älva

smekte du gräset med dina steg.

 

du fastnade i ett av stegen

stannade och såg upp

mötte min sårade blick.

 

någonstans kunde jag urskilja

hur du kämpade att förstå,

att försonas, att säga förlåt.

 

frusen fast fick du stå kvar

medan jag ställde upp i en vals,

och dansade på lätta steg, bort.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-08-17 22:14



Bookmark and Share


    NoMi F
Jättebra tänkt och skrivet
Gillar dina ord i dans-vals och så
Härlig poesi
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén