Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Fredsbron, mellan köpcenter i Göteborg)


Novemberlördag


gångbro i storstan
den strida strömmen
av löv inunder




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-04 15:13



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ögonblicksbild med rätt känsla för haiku
2023-11-05

  Respons VIP
Ett säkert hösttecken trots tio grader varmt.
2023-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Utanför slottsparken i den staden,
känns stök i löv liksom krevaden,
så minns årstider möjlig glädje och stoj,
där ligger på håll även båten vid sin boj,
i luften som frisk och skön,
hörs någons snubbel och illa stön.
2023-11-05

    Lena Söderkvist VIP
Superfin höstbeskrivning, som skulle funka väl i Stockholm också.
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP