Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma (2)

dimma
sparven från ingenstans
försvinner igen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-12 00:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fin bild - igen.
2023-11-12

  La Magnólia VIP
Vacker haiku. Tycker om den mjuka känslan den ger.
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP