Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråhaiku


gråväder
de regnfönade träden
ännu gröna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-12 00:55



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
"regnfönade", väldigt snyggt!
2023-11-27

    Lena Söderkvist VIP
Så är det på en del håll.
2023-11-12

  Katinka VIP
Supersnyggt!
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP