Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=xlmnlE19rhs


Välgörenhet dödar

de lockar med leenden
utfästelser om gemenskap
progressivt prat om
framtidshopp i
fagerorden

sen anmodas du
ta plats i farstun
utanför beslutsgången

lilla vän
trodde du
att du dög

haha

du är en
sämre sort

var tacksam

var tyst

intet är nytt under solen:
det finns inga gratisluncher
är det gratis betyder det att
det är du som är varan,
objektet, innehållet

Liar, I see your eyeless smile

matrisens folk vill ha prydliga
demonstrationsexemplar
cirkusdirektören vill ha
dresserade pudlar
i manegen

solidariteten
minusgradig
i status quo
som de vill
ha det per
skattesats

matrisfolket
åker hem till
medelklassputset
med erhållen lön

misärfolket
åker hem till
misärperiferin
med erhållet
ingenting

Stig Claessons mor sa
gratis är bara skit

Johnny Rotten sa
we are not your monkeys




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP