Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallprat

När de pratar utan att säga nåt.

När man ser på deras ögon att deras
tankar inte är i fas med vad de säger.

När vältaligheten är en tapet.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-23 16:14



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Slutsatsen är inte det minsta elak.
Kallprat är en algebra för sig och det är naturligt att utövarna är bättre på det än de som kör en rak stil.
2023-11-23

  KYREUS of Sweden
Elak slutsats;
aka
när man inte
förstår vad"de" vill säga....
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP