Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här får ni något att bita i. Fast det kommer att knastra.


Brus


Talad text i fjärran
är den så obekant

Ned med dig, måne
så att det går att se
vad det talas om

Bruset knastrar vidare
över diket
försvinner över åkern

saknar egen röst
och syns likväl.



27/11 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-27 11:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Universums brus
är som ett rus
tolkningen är svår
men det går

2023-11-28

  Gunwale VIP
Norrsken lär kunna skapa ett svagt sprakande ljud … men det är väl inte det som det handlar om här?
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP