Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nu det smäll... gäller.


Metanbomben


En sprängkraft som
påverkar mer än
jag kan förstå

fastän jag läser om den
och får det svart på vitt
rakt i ansiktet
i fet text
exakt vad som kommer att ske

får mig att undra över om
något alls
är verkligt.



4/12 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-04 17:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Svart på vitt krig dödar! Varning det borde stå i varje lands grundlag KRIG FÖRBJUDET!
2023-12-08

  TrollTörnTrappan VIP
Hmm, det är som med Universum inklusive Big Bang = för mycket att försöka ta in...
2023-12-05

  Kungskobran VIP
Metan, Etan, Propan
smäller som bara fan
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP