Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpasslingar

färglösa anpasslingar
ett flin vid sidan av
välanpassade gässlingar
ett hån vid sidan av
fjäskhornets mässing

stå och titta på
följa vindarna
följa strömmen
stå och titta på

alla mot en
älskar drev

plidderpladder
skvallerbabbel
bakomryggen

alltid i grupp
alltid i grupp

kan det vara
tomgången
inombords

eftersök
eder egen
karaktär

kasta apan
bli människa




Fri vers av rostspik VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-07 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP