Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sopa det under mattan bara...


Bitterbröd


Pensla jorden
låt den jäsa
grädda sedan och
nagga den
Formad efter önskemål
skall den bära frukt
så länge den orkar

Fernissa din yta
låt den förstoras
sola dig sedan
lasra bort fläckar
Förhöjd prestige
skall spränga dig hål tills
allt kring dig har rasat.



8/12 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-12 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP