Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden ändå, alla och skitunge av Katinka. Lägger till 18 ord, varav tre går vidare till Cikoria blå. Med i stafetten är också Respons, TrollTörnTrappan och liktenelegi.


Dubbelexponering (stafett)


Du leker i dyn
älskade skitunge lilla!


Då kommer en syn
i sinnet stilla:
Skyttegravsliken!
Alla leriga, grå.

Du - kämpar ändå …




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-17 22:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jodå, här skapas en bild i huvudet när man läser. Dubbelexponering var en träffande titel.
2023-12-18

  Katinka VIP
Oj den här träffar hårt. Mycket bra!
2023-12-18

  lodjuret/seglare VIP
Ofta striden till för vinning,
som en ideologi i någons tinning,
säg vad var allt möda värd,
då något syns funnet på vår färd,
mot okänt mål eller mest vind,
vem sneglar mot en framtid trind,
vad nyttade all klagan svår,
slutar alltid kyla o vinter i vår?
2023-12-18

  Cikoria Blå VIP
Kontraster...

2023-12-17

  TrollTörnTrappan VIP
Det var minsann skilda verkligheter i samma bild..!
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP