Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vidare jul för Grindavikborna.


Rödare än rost


Monstret mullrar
vecklar ut sin tunga
vredgad och vanvettig
kallar sig Förnyelse

Länge har varelsen
lurat oss och larmat
Den kommer upp ur jorden
den kommer hem till julen

Den spräcker hopp om lugnet
tros ändå inte stark nog
att stycka allt i bitar
och säkert skall den stillas
bara den fått frusta fradga.



19/12 2023




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-20 21:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande o beskrivande text är av
godo.
Det litet trista med stillhet och fred,
är att det för detta krävs storm och strid.
2023-12-21

  Kungskobran VIP
Förnyelse
vad är de
vi får se
2023-12-21

  Gunwale VIP
Vi får hoppas att varelsen samlar ihop sina tomtebloss och drar sig tillbaka till de sina i underjorden!
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP