Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attraktionslagen, ett begrepp med ganska många synonymer.


ATTRAKTIONSLAGEN [sic]

Bluff
Bedrägeri
Bondfångeri

Vidskepelse

Rappakalja

Snicksnack
Snömos
Strunt

Goja

Trams

Hittepå

Nonsens

Humbug

Tankevurpa

Pseudopsykologi

Intellektuell soppatorsk

Njutningsmedel för dumskallar

Önsketänkande

Geschäft

Dravel

-

Attraktionslagen:
Lika verkningsfull metod som att fånga luft med håv.

Attraktionslagen:
Ett sätt för kvackare att bli rika.

Attraktionslagen:
Totalt ovetenskaplig. Totalt.

Attraktionslagen:
Ett öppet hån mot alla deprimerade, sjuka, olycksdrabbade,
fattiga, svältande, krigsoffer - behöver jag fortsätta?

Attraktionslagen:
Ett sätt att skuldbelägga individen:
Allt beror på dig och dina tankar.
Yttre omständigheter finns inte.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-22 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP