Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på ungdomarnas "samtal" i köket


Babbel

o R d i O r D
musik
skratt
HÖR mig
LYSSNA på mig
sorl
hör MIG
lyssna på MIG

värme
brådska
kärlek
irritation
syskonkärlek






Fri vers (Fri form) av Marija M VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-12-28 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP