Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bästa vän, Boxern Esso. Snart 10 år.


Brevet från min bästa vän

Jag älskar att sova bredvid dig
Jag älskar att se dig vakna
Jag älskar att betrakta dig
Jag älskar att vara nära dig
Jag älskar att jobba med dig
Jag älskar att du tar hand om mig
Jag älskar att du ser när jag inte mår bra
Jag älskar att vara din vän

Du är allt för mig
som jag är för dig
vi är de bästa vänner




Fri vers av Marija M VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-04 10:22



Bookmark and Share


  Gömar VIP
Äkta kärlek
2024-04-04

  Hubert
En sann vän, fint.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP