Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg på nyheterna igår kväll och skrev detta i affekt.


DONALD TRUMP

D angerous
O verhyped
N arcissistic
A rrogant
L eader
D isrespect

T he
R ighteous
U krainian
M agnifficent
P eople

D.T think that Russia's actions in Ukraine
are the Ukrainians' problem.

I think that Mr Trumps big mouth,
that speaks before thinking,
is everyones problem.




Fri vers av Marija M VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-19 10:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Instämmer totalt
2024-04-26

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag säger som några svenska psykologer hävdat: Donald Trump är frisk som vilken elvaåring som helst. Jag undrar om det kan fungera i fyra nya år. Men republikanerna är kidnappade. De borde ha vänt sig till Jeff Flake om de önskat ena USA. Biden eller Trump, vilket som kommer att splittra landet och det kanske är oundvikligt och i övrigt kul, fin, intelligent text av dig.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP