Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till mina vänner på Skrivarakademin distans, Stockholm. Tack för att ni varit en stöttande kraft under min väg in i skrivandet.


Skrivarakademin

Jag kastar mig ut
följer med strömmen
flyter i land
på en tryggande strand

Ni visar en stig
jag följer den drömmen
som leder mig till
orden i strömmen

Trygg när jag vet
jag är inte ensam
tacksam för hoppet
när jag formar mitt kall

Jag sätter på papper
det är min strävan
få skapa och njuta
i den riktning jag vill

Belåten och tacksam
för allt som ni ger mig
allt jag får lära
på akademin




Fri vers av Marija M VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-01 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP