Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Irreparabel poesi-utförskjutning*


Rumphuggna illusioner får
aldrig sova med catholic girls
och Watermelon in Easter Hay.

Även om tiden gått sin väg
och ingen logik står att finna

Hos en väntande kvinna invid
Port Rhodos hamn på ett Drak
-huvud bestyckat skepp utan
någon som helst skam.

Så skall alltid någon hjälte/inna
uppenbara sig någon annan-
stans bland smältande urverks
-tavlor.

För att försöka ta igen förlorad
tid bland förvånade rymdastro
-kosmonauter utlämnade till
sin egen enorma insikt

Att vilja längta ner o hem igen.
( allt i smyg? )

Från en instängda konservburk
fylld av elektronik

Till en obetad hagmark fylld av
blommande tusensköna och
björnbärs-snår,som än flyktigt
jordiskt består,invid en mossig
stengärdsgård.














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2024-02-03 21:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att skåda den blå planeten från rymden måste vara en fantastisk upplevelse
2024-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP