Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådnings-tillfället



Ett Folkets hus till salu
i en bortglömd avkroks
by

Med ett nedgånget piano.

Så många fingrar som genom
årtionden spelat på dess tang
-enter

Utanför kala frukt-träd

Inuti en sal är då och nu

Insamlad till en enda osyn
-lig strålnings-punkt

Och där står du
som ännu betyder nåt

För ändå tillsammans
med det obetydliga är

Vi ännu absorberade
i det levande

Som energi-givande
toner från ett förglömt
piano.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-04 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP