Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Automatisk vedergällning



Dödens trista smuts
-grå yta visar sig ofta

Till den som i smyg

försöker tränga sig
in nåns privata liv?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 06:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
En intressant text i lakonisk form. En sorts vedergällning? Att i smyg tränga in i någons privatliv är ju kränkande i allra högsta grad.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP