Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti Trivialitetens komplexitet




Herr Asgam
träffade på
fröken Ostyrig

Hon byggde ett
Storkbo på hans
kala huvudsvål

Nu har han fått
mer än vad som
tål att bäras på

Har tyngds ner
Och blivit till
Ett myrpigg
-svin istället

Något som han
alltid i sitt inre
velat bli utan att
ha veta om det

Är så tacksam
till
fröken Ostyrig


Men hon har be
-sviket dragit sin
kos då hon alltid
passionerat sökt
sig till perversa
Flygare

Och inte till någon
Fyrbents-gående
Jordsniff månglare


Så kan det gå när
Kontaktlösheten

Får fatt i kärlekens
Uppsprickande magi

Och energiskt omvand
-lar sig själv förvånat
till nåt helt annat där
inuti?




















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-06 09:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ler åt liknelserna. Undra om herr gam ens har försökt sticka in proppen igen till den ostyriga kontakten
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP