Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Konsten att nagel-fara någonting. ..*



När man skådar en
ägare till så vackert
konst-lackade naglar

Ser man ej om eller
hur mycket skit som
döljer sig där under
(det vackra skalet)

Medans den unge bil
-meck-lackerarens
sorgnaglar visar upp
sig i all sin vardagliga
arbetar-klass.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-02-07 15:10



Bookmark and Share


  karenina VIP
Bra liknelse om det synliga och det som döljs. Med ögonen syns smutsen tydligare på bilmeckarens naglar ja, men sorgkanterna inuti honom behöver väl inte därmed vara mindre?
2024-02-08

  Kungskobran VIP
Få identifierar sig som arbetarklass i dag
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP