Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommande smitta från den stora Kontinenten. ..




Afrikanska Poesi-smittan
snart i var mans mun?

Särskilt utsatta personer
speciellt vid poesi-sajter

uppmanas att skyndsamt
gå och vaccinera sig mot
den bokstavligt menings
-upplösande farsoten!






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-08 18:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nog skulle poesin vitaliseras med fler översättningar från afrikanska länder!
2024-02-08

  lodjuret/seglare VIP
Om svart är vid draget, skall jag kojbotta spelare från vissa länder där kungen av schack synts smyga kring i busken?
2024-02-08

  Kungskobran VIP
Coronapoesi botas lätt
med skrivkrampen
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP