Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vissa"felsteg"som bäst ej bör bekännas?*





Han satt och hade tråkigt
i sin bänk vid lektionen

Petade sig inuti ena täppta
näsborren,fick plötsligt
ut en fet Snorkråka

Sköt slött iväg den mellan
pekfingret och tummen

Landade på Gymnasie-
skolans vackaste blondin

mitt på hennes svarta
åtsittande polotröja
ovanpå ett yppigt bröst
svall.


När lektionen var slut
Och de alla gick iväg till
matsalen fick en väninna
syn på den och sa Uäääh!


Den oskyldigt drabbade
tog rodnande bort den

Med en snabbt upplockad
servett ur mini-remväskan


Och så fick hon förvånat
skämmas lite för hans skull

Men det pinsamma var ju
inget som han vågade komma
fram till henne och bekänna.

För vem vet,vad som då
hade inträffat?

Livet är ändå "fyllt" av
tillfällen när det är bäst
att tiga still över egen-
gjorda pinsamma situa
-tioner?


Och så måste det väl all
-tid vara i denna världen.


Där det så lätt blir till en
fel-stege för andra,att gärna
hänga upp varandras bort
-komna misstag på?

Och det gäller att gömma
sina egna fel o skavanker
så mycket det bara går

(speciellt när man bara
är en 16-17 år. ..)

***
Men det bäste läsare,är
väl inget Du någonsin
behövt ta åt dig nåt av?









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-10 17:19



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
en go text som får en att le :)
2024-02-11

  Kungskobran VIP
I realskolan slängde jag min ihopfällda pennkniv till en kompis.
Det resulterade i en anmärkning, ”knivkastning under lektion” .
Mina föräldrar blev förskräckta när de läste den för underskrift, (så var det på den tiden) men drog en suck av lättnad när jag berättade vad det var för slags kniv.

2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP