Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Alla dessa delar. .."



Uppstyckade och
slängda
runt skogsvägar

Nedsänkta i sjöar

Förvarade i gamla
logar

Upptravade i bil
-skrotar

Eller nedplockade
och sparade inuti
garage

Som någon jublar
över i Frankrike
via cyber-rymden

När man sänt över
en pryl med Posten


En Ford Falcon
grill som stirrar
Ut halvt genom
snön

Navkapslar från
(farsans)
Volvo amazon-67

En reklamskylt
för Renault R 4

Kylarmärken i
plast från VW
och Mercedes

Där står de upp
-ställda på gaveln
till gamla hönshuset


Jaa dessa bildelar som
delar sinnet i för och
emot,i gott som ont

Ändå klamrande sig fast
som om de ej ville tappa
fotfästet i tillvaron på
något sätt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-15 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP