Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt det vara för evigt


Frysta ögonblick i en evighet

Jag skulle kunna ligga här i en evighet,
bara för att låta min blick vila hos din skönhet.
-Din kärlek skulle nära

Jag skulle kunna frysa tiden,
bara för att få ligga kvar i din famn.
-Din närhet skulle värma

Frysta ögonblick i en evighet
ska tina upp
och smälta oss samman.










Fri vers av sandra b
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-08-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b