Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen vilar hos dig

Älskade
Kan omöjligt leva
utan dig

Min värme,
näring,
trygghet
ligger i dina händer

Luften jag andas
föds
ur din kärlek

Älskade
kan omöjligt säga
att mitt hjärta
slår för dig

Hur kan jag det?
När det är du
som är
mitt hjärta




Fri vers av sandra b
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:47



Bookmark and Share


  Lilian (Gullan) gustafsson
En mycket vacker dikt. Tack för att jag fick läsa den.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b