Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är det värt..självklart


En bukett rosor

kärlek
en bukett rosor

vad spelar det för roll
att man sticker sig ibland?

när rosorna
doftar underbart?









Fri vers av sandra b
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-09-27 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b