Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Verklighet kontra illusion"



Det rätta är ej
alltid det lätta

att ta sig tid att
berätta när även
sanning kan göra
rätt så ont

att få sig tillskrivet
som i sig själv även
berör

En massa andra
människor?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-07 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP