Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Vid Utanförmyras förglömda landskap-




Insnöad i tystnadens
gemensamma mång-
fald- var o en för sig

Men inte uppslukad

Inuti en stads ensligt
kusligt,larmande,på
-trängande enfald?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-24 18:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin fundering. Att vara ensam mitt i myllret.
2024-03-25

  Kungskobran VIP
Mångfaldens enfald
faller platt till marken
om den enskildes förnuft
kommer till tals


2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP