Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

århundradets mitt

Genomgående tematik:
interkapillära rälsnät som återsluts med perforerad muskelkraft
den organiska divisionen med solkigt saltpärlande fjälligt mjälla muskler
ögats inre fasning i relation till metafysikens tjugo fot, problematikens moder

Vi slår ned spikarna med tårar, utan varseblivning eller reson
Upphandlar balansgångens sköra hinna med tandpetare i ögongloberna
Genomgår fraktionella metamorfoser utan beständighet
Låter våra fötter vila mot markens kalla sken, ständigt redo för förfallet

Betongfanerade glasskikt övermålar helheten
Inbunden av blodglaserade armeringsjärn;
en evig mural i floskler
Gevärens sikteskorn ser genom din själ

Retsamt trycker jag ner vinet i halsen
Hoppets varma skymning är ett isande minne
Radioaktiva korn letar sig in i de transcendentala organen
Tonfiskens fadda smak förblandas med Människans oxidation

:

Burkens konstruktion var fel
Arvsrosten skymmer alla fel
Leder till prepubertala snedsteg
Rumsorden bygger upp magnetisk resistens

-->Leder till:
Evigt liv
Trevande händer längst med eventhorisonten
Lekande lediga leder längre lodrätt
Solens vacklande kant på gränsen till polvändning inom århundradets mitt?




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-30 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP