Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ens den som försöker hacka sig in (kriminellt) i min cyber-värld kan få del av just det paradiset?


*Lian-swing i djungeln*



Jag lever i paradiset
och ser allting falna
bort,runtikring mig

På andra sidan om
den farliga gränsen.


När räkningarna är
betalda,och det blivit

Krattat någorlunda
från fjolårs löv och
annat skräp.

Jag lever i paradiset
och ibland skulle det
kännas bra att få dela
det med andra

Men inte med hundra
människor på en och
samma gång

De skulle ju ej alla
få plats där

Och mitt paradis då
bli förvandlat till ett
skränigt Cirkus-område


Jag lever i ett paradis
i mitt eget land,och det
är jag så himla glad för

Men jag kan inte dela
det med någon annan


Bara med några få ut
-skrivna rader till dig

Är jag rädd att erkänna.

Att inte alla kan få ta
del av det som är mitt


När jag lever i ett paradis
fyllt av himmel och helvete
vid andra sidan om gränsen

För oss alla varelser att
överleva i,så gott det nu
bara låter sig göras?















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 09:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja en får vara glad så länge man är på rätt sida om gränsen...
2024-04-04

  Kungskobran VIP
Paradisen kommer och går
men livet det består
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP