Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har nån sett till en Större frågetecken bock ?.



Det är en varelse
som ej visar upp sig

likt en halmbock på
vintern i staden Gävle


Utan som en insekt
om Sommaren helst
vid en blomstrande
inhägnad hage.

I sin egen lilla storhet.

Kanske bäst hålla uppsikt
nu vid kommande sommar

Så kanske något frågetecken
blir(upp) löst?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-06 17:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
I vedboden brukar jag få svar på undringar av min sågbock, blir då en frågbock men bara när fogsvansen används, är motorsågen igång hörs inte ett skvatt, endast frågetecknen syns...!
2024-04-07

  Monika A Mirsch VIP
... upplösta frågetecken ... saknas - ante mig - skall till torget för uppköp utan lös (läs: löss), så simsalabim - det löser sig!!!
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP