Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag möter hatet och ler

 

 

Våldtäkt

Förlorade ungdom

Krigsfången

 

Tortyr

Tortyr

Tortyr

 

Flykting

Flykting

Flykting

 

Och,

Hat och hatat

Från alla håll

 

För den jag är som en flykting

För min kristentro

För hur jag tänker och skriver

 

Hatet ledde till alla dödar alla!

För en påhittad guds skull av sin trogna!

För en påhittad ideologis skull av sin trogna!

 

Hatat möter hatet på öppna gåtor

Utför terrordåd, knivhugger och spränger till döds

Skickar sina missiler till hela jorden för att döda  

 

I hatets namn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-19 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP