Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. Texter den här gången kan skilja sig något från förut.


DB 4 205-206-207







205
Do you want
to be free?

With
or without me?

---...---

206
My ass
is now a happy
end.

---...---

207
Why must I be eating?
Is it not enough
to eat up
what I am saying?

Always it will be
something to eat up

in the war
of talking among people.








Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-29 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP