Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysterifestivalen

vad var det de sjöng, då på sjuttiotalet?

doing the omoralisk schlagerfestival

på genuin sillstrypargöteborgska

världsfrånvänd glamour
samtidigt som oroligheten
i världen, våldets och terrorns
durkdrivna imbeciller i
ordergiven framfart

paljetter och ohejdad
narcissism, ytlighetens
triumfer på teveskärmen
samtidigt som bomberna
i mellanöstern, hur de
kan svira så där
sorglöst är
en gåta




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-08 10:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Popens mussolinis"
2024-05-12

  Koloristen
Hysterifestivalen är ett bra namn. Det är en unken luft över det hela, som ytterligare förrvärras av den usla politik och profitjakt som finns i bakgrunden. Detta skulle behöva saneras. Tänk en värld utan hysterifestivaler. Bara det vore ett slag för bättre luft.
2024-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR festivalen.
Men jag försvarar Israels rätt att delta. OCH att existera.
Jag tar fullständigt avstånd från den antisemitiska vinkling som västerländsk nyhetsrapportering med avseende på Israel har.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP