Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tordön

åskhuvud
i pålitligt
värkled

kvalmluft
tjock, tung
att andas

skallen
trög som en
helgmålsringning

elektronmaror
ger inre och
yttre tryck

kom tordön
rensa upp
bland joner

kom blixtar
barometern
må krascha

klarluft åter
regnblänk i
grässtrån




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-01 11:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lustigt nog resonerade hustrun och jag vid 18:090-snåret om hur totalt meningslös helgsmålsringningen är - precis som resten av Svenska Kyrkan.
2024-06-01
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP