Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrändhet

villa
amorteringar
reparationer
skötsel, räntor
skatter, el

storfamilj
olika viljor
olika behov

jobbet
ny chef
omorganisering
nya kolleger

elektroniken
apparaterna
telefonerna

pendlingen

tåget som
inte går

bilen som
ska besiktigas

prylarna
nytt, till affär
trängsel, köer

det man ska
och borde enligt
perfektionistisk
samtidsmoral

nyheterna
dygnet runt
hela världen
i en liten
skärm

det man ska
och borde

för att inte
tala om måste

det som ska
renoveras

hur blir det
med semestern

pling i telefonen
var bara reklam

borde somna om

jobbet
planeringsmöte
komma överens
vecka 34 eller
vecka 35

högtiderna
man borde
och måste

bank-ID
som strular
kontakta
kundtjänst

jobbet
teambuilding, konsulter
fnoskiga samarbetsövningar
röd eller gul personlighet
aktivitetsbaserat arbetssätt
afterwork, intrigerna

självhjälpsprofeterna
utveckla sig själv
allt är möjligt

influerarna
demagogerna
lobbyisterna
poddarna

vara lagom
vara flexibel
vara på tre platser samtidigt
vara driven

reklamen
hela tiden
överallt

köpcentrum
leta upp
teknikbutik
som kan fixa
telefonen
telefonen

telefonen

borde
skulle
måste




Fri vers av rostspik VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-02 03:53



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Effektfullt att du skippat punkterna.
Efter en punkt blir det en paus.
Vi behöver pauser mer än någonsin.
Punkt.
2024-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Samtidigt är det svårt att leva som amish.
2024-06-02
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP