Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Outsider

ser hur de kråmar sig
med ordet Outsider

de hippa, de kända
de som vill vara originella
på ett trendigt sätt
på ett bankmässigt sätt

rumänska tiggardamen
är outsider på riktigt

TV-eken
som stod mitt på gatan
flera sekler gammal

naturligtvis,
den dömdes ut

fälldes,
med motorsåg




Fri vers av rostspik VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-02 05:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I min värld är motsträvighet ett honnörsord och ett adelsmärke.
Endast döda laxar flyter medströms.
2024-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är du, Käftendahl.
2024-06-02

    Kämpendahl VIP
Jag vet en skränig person som är psykologiskt beroende av att väsnas och bråka oavsett vad saken gäller. Vem är den motsträvige måtro?

2024-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som detta med palestinaaktivism.
SÅ många är med och gapar och skriker bara för att det är inne och hippt.
Det kunde i princip handla om vad som helst. Bara de får bråka och väsnas.
2024-06-02

    Elsa Wik VIP
Jomen exakt.

Och vacker som tusan. Eken.
2024-06-02
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP