Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ständigt obeständigt synnerligt synlig-gör-ande?)


•Syn-ligan°






Som av-synar allt
och synlig-gör det
Mesta

med en intern be
-dömnings skala

Som de proklamerar
utåt i den mänskliga
tillvaron när så syn-
erliga skäl uppstått

Men är helt blinda
där de trevar sig
fram med sin blind
-käpp inuti sig själva.

Likt mullvadar,uppnosande
underjordiska gångar i till-
varons mörka mull.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-03 14:05



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Gillar, bäst de två sista stroferna
2024-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP