Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MÖRKER PÅ FALL


ljuset och mörkret
tävlade en afton
mörkret föll  
så ljuset blev segrare 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-03 11:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Wow, den fick du till bra!
2024-06-05

    Lena Söderkvist VIP
Det hoppas vi innerligt på, både i politiken och annorstädes.
2024-06-03

  Maria Sundelin VIP
Typisk försommarnatt
2024-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP