Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Invid Kolbergets blåbärsris.~




Än genljuder stintans kulning
bland gökens rop i granskogen

Än hoppar haren kråka mot
kvällningen,i disförhöjda släp

Invid en klöver och maskros
beströdd övergiven åkerteg.

Det är det förgångna som går
igen,i nuet så stilla. ..


Inför de varelser som än har
känslo-fyllda ögon att synlig
-göra tillvaron med.

Utan att behöva ställa en fråga
Om vad allt tjänar till?

Med att leva en stund på jorden.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-03 18:09



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
En stund på jorden
- precis så
2024-06-16

  Anya VIP
Tycker om den filosofiska tonen i nutidens sommar. Tycker du tangerar vad allt tjänar till.
2024-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP