Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnat konstens föreställnings-värld mot övermänsklig ondska)


°~Sänka fartyg med fågel,fisk eller mittemellan?~°



Vad är jag? Och vad är jag
Inte?

Så svårt hålla koll
på åsikter om mig

(inför alla andra
så klart )

Bäst ej bry sig och
slå på Auto-piloten
istället.

Om hur jag egentligen
känner det inför mig
själv och alla andra

När jag till sist blivit
vän med mina egna
inre instrument

Så kanske det snart blir
dags att hoppa fallskärm
in i evigheten.

Utan att något avtal om
avgångs-vederlag nånsin
behövde bli skrivet.


***
Och en ängel av marmor
med krossad vinge i en
Ukrainsk kyrkogård

Lyser frid och förlåtelse
över mänskligheten. . .




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-06 00:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hoppa fallskärm in i evigheten , fyndigt
2024-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP