Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens. ..



. .. En ljusblå oskyldigt
uppvisad regnkappa

Där utanpå. ..

Kan dölja en skuggas
mörkt hatiska avund


Där inuti. ..?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-15 18:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Utseendet säger inte mycket. Däremot orden och åtbörderna
2024-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP