Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(På tal om energi-annat än kärn-kraft! Och som man sår,kommer man få skörda?)


***Vid den kommande astrala måttstocken***




På den slutgiltiga
Slaktbänken

Skall mänskligheten
avklädas

Samt dödens obeveklig
-het,klyva genom märg
och ben

Huvuden rulla ut som
meloner på Vintergatans
hala stjärnsystem

och bli överkört krossade,
in i de svarta hålens magn
-etiskt oerhörda kraftfält

Men utan större betydelse
då deras själar mest liknade
förgånget smuts-vatten


Medan andra själar upplyftas
till kosmisk återfödelse,inuti
gigantiska gasmoln,mänskliga
ord ej mer,det kan beskriva.

Men det ur-valet gör väl ej
du eller jag-när det då är
så dags?

Utan våra gärningar-ogjorda
som gjorda-på denna planet?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-15 19:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intressant text! Men tror inte på sådan uppdelning utan vi alla människor har nog både ont och gott i oss.
2024-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP