Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Sol och vind

 

Solen krockar med sval vind
vattnet glittrar mot molnen
ett flugsnapparpar
konverserar ivrigt

Saknaden sätter sig hårt
jag såg din cape igår
och nattkrämen står ensam
jag trycker ut en klick i handen
och du ger mig lov

Stillheten bryts
bilar passerar
bakom lövträdens
rikedom

Orden sammanfogas
det ena glider in i det andra
tillsammans med minnen
"från skiljet ner vid berg"

Kornas vårskrik
färdas över vattnet

En lite blåmålad lie
förs av min hand
slår gräset intill stigen

 

©Eva Hedlund fd Langrath juni 2024

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-06-18 10:04



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Så fint Du väver in ett sorgearbete i strof två, samt frilägger det i kommande strof. Att leva vidare handlar om att kunna hantera.
2024-06-30

  Anya VIP
Denna är så fin. En favvo för mig. Så innehållsrikt om livet, så många kontraster. Mycket bra.
2024-06-29

  Kungskobran VIP
Gillar kontrasterna i din fina dikt
2024-06-18

  Leif Daniel Isaksson VIP
rikedom
2024-06-18

  Sparvögat VIP
I vemodig skönhet vilar orden ~
du tecknar dagarnas skönhet
och minnenas sorg
så fint…
2024-06-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-06-18

  siv birgitta.a. VIP
vad naturen har gett mig krafttänk bara när solen lyser fram då är alt lättare
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP